Congestia nazală.

Motiv de stres pentru întreaga familie?

Congestia nazala la copii este cauzata de acumularea secretiilor nazale si a altor subtante de origine externa. Aceasta face ca respirația să fie mai dificilă decât de obicei pentru ei. Dar nu-ți face griji. Aceasta problema este foarte frecventă și poate fi ușor inlaturata.
De ce suferă micutul meu?


Vapour Rub este un decongestionant eficient și ușor care conține un amestec de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Vaporii de la aceste uleiuri ajută la decongestionarea nazală a celui mic astfel încât să se poată hrăni mai bine și să poată dormi mai liniștit.


Ce probleme poate provoca?


Bebelușii respiră în mod natural prin nas, mai degrabă decât prin gura lor, astfel încât atunci când nasul lor este blocat, poate fi foarte inconfortabil pentru ei. Sarcinile de zi cu zi, cum ar fi hrănirea și somnul, pot deveni mai dificile dezvoltand un intreg ciclu de probleme din ce în ce mai stresante pentru tine și copilul tău.


Sfaturi utile


Având un copil cu un nas înfundat poate fi stresant pentru toată lumea.


Utilizarea unuia dintre produsele noastre liniștitoare și delicate este o modalitate excelentă de ameliorare a simptomelor și există multe alte lucruri practice pe care le puteți face pentru a vă ajuta, lucruri precum ...


Pastrati dormitorul copilului dvs. umed prin plasarea unui castron de apa calda sub unradiator. Ridicați capul patului prin plasarea unei perne sub saltea.


Încurajează-l pe micutul tău să se odihnească și asigura-te că bea multe lichide.
Modificați obiceiurile alimentare


Încercați să oferiți copiilor mese cu cantități mai mici, dar mai frecvente.


Ajutați-i să doarmă în siguranță.


Este foarte important să urmați sfaturile cele mai recente despre modul în care copilul dvs. ar trebui să fie poziționat atunci când doarme. Vă recomandăm să consultați Lullaby Trust pentru mai multe informații.