Sănătate

Dacă aveți orice îndoială cu privire la tratamentul sau starea copilului dumneavoastră, adresați-vă medicului.

Vapour Rub este un decongestionant eficient și ușor care conține un amestec delicat de ulei de eucalipt, mentol și ulei de cimbru. Ajută la decongestionarea căilor respiratorii ale copilului, astfel încât să se poată hrăni și să doarmă în confortabil.

FAQ

01.

Pot folosi Vapour Rub la un bebeluş?

Vapor Rub poate fi folosit pentru bebeluşii peste 3 luni. Medicul dumneavoastră poate însa modifica indicaţiile terapeutice.

02.

Pot folosi Vapour Rub în combinaţie cu alte medicamente?

vapour Rub este adjuvant în tratament. Consultaţi întotdeauna medicul înainte de a trata medicamentos copilul.

03.

Vapour Rub poate provoca reacţii adverse?

În funcţie de sensibilitatea şi starea pielii, Vapor Rub poate provoca reacţii cutanate moderate de tipul înroşirii. Consultaţi medicul dacă apreciaţi că înroşirea este excesivă.

IngredienteEucalipt

Uleiul esenţial de eucalipt este cunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene, antivirale, antifungice, antimicrobieze şi antiinflamatoare.

Menthol

Calitățile antiseptice, anti-inflamatoare și răcoritoare ale mentholului asigură copilului o respirație mai ușoară și o senzație de liniște.

Cimbru

Uleiul esenţial de cimbru este antibacterian şi antifungic cu spectru larg, decongestionant , stimulant pentru microcirculaţie, de mare ajutor şi pentru aparatul respirator.

Fara Alcool

Nu contine alcool sau produse de origine animala.